WIJ ZORGEN

DAT U ALTIJD

GOED ZIT!

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Leas-e is een jonge leasemaatschappij die is gespecialiseerd in elektrische auto’s. Wij richten ons volledig op de elektrische markt. Wij zien in elektrische auto’s de auto van de toekomst. Elektrische auto’s bieden een hoog rijcomfort, zijn voorzien van de nieuwste technologie, zijn zeer milieuvriendelijk en zijn daarnaast ook fiscaal aantrekkelijk. Wij weten precies wat u van een elektrische auto kunt verwachten. Met onze kennis en ervaring hebben wij altijd het beste aanbod voor u.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

DIRECT LEVERBAAR

De actieradius was jarenlang de achilleshiel van de elektrische auto. Die dagen zijn voorgoed voorbij. Een nieuw model kan op een volle accu ruim 450 kilometer rijden. Dat is van Amsterdam naar Brussel en weer terug. Met zo’n actieradius komt zelfs de meest doorgewinterde kilometervreter aan zijn trekken. Onze voordeelauto’s hebben dan ook een goed bereik waarmee u zeker uit de voeten kunt. En we hebben de auto’s op voorraad en ze zijn dus direct leverbaar!

BEKIJK ONS AANBOD

PERSOONLIJK

Bij Leas-e heeft u een vaste contactpersoon. Zodat u met één telefoontje op de juiste plek bent. U mag bij Leas-e duidelijkheid, snelheid en zekerheid in onze manier van doen verwachten.

Heeft u vragen over het leasen van één van onze voorraadmodellen of over welke lease oplossing het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.

MAAK EEN TERUG-BEL AFSPRAAK

RIJ VOORDELIG

EN 100% ELEKTRISCH

MET DE SCHERPE

VOORRAADDEALS

VAN LEAS-E

BEKIJK ONS AANBOD